جوراب واریس چیست

جوراب واریس از نظر ضخامت و تنگی با سایر جوراب های عادی فرق داشته و قابلیت ارتجاعی دارد. این جوراب ها در اطراف مچ پا تنگ تر است. در حالی که هر چه جوراب به سمت زانو می رود آزادتر می‌شود. جوراب واریس دارای انواع مختلفی است که مناسب ترین آنها نمونه های لوله ای است؛ به گونه ای که تنها دارای آستین های فشاری و بدون قسمت پا هستند.

موارد استفاده از جوراب واریس

استفاده از جوراب واریس تنها در مواردی مناسب است که بیماری در مراحل اولیه خود باشد. در غیر این صورت جوراب واریس نمی‌توانند نمونه های پیشرفته را به طور کامل درمان کند. بسیاری از افراد حتی با وجود نداشتن بیماری واریس می توانند از این محصول استفاده کنند.

  • ورزشکاران
  • زنان حامله
  • افرادی که به تازگی جراحی کرده اند.
  • افرادی که مدت زمان زیادی را ایستاده می مانند.
  • خلبانان
  • افرادی که توانایی ترک رختخواب را نداشته و به سختی پای خود را حرکت می دهند.

موارد استفاده از جوراب واریس

انواع جوراب واریس

جورابهای واریس دارای انواع مختلفی هستند که بیشتر آنها تا پایین زانو می آیند. نمونه های دیگری نیز وجود دارد که تا بالای ران را پوشش داده و افراد را از ابتلا به واریس مصون می دارد. این جوراب ها از نظر تنگی با معیار mmhg اندازه گیری می شوند. به طوری که هر چه این معیار کمتر باشد جوراب‌ها احساس تنگی به پاها می دهند. البته تنگی بدون درد و آزار است. مدل های بعدی جوراب واریس، جوراب های بازدارنده ترومبو آمبولی هستند. این جوراب ها نسبت به نمونه های پرفشار از تنگی کمتری برخوردار هستند. به طوری که هنگام راه رفتن احساس فشار به پاها منتقل نمی کند.

این جوراب ها با فشاری که به روی پاها منتقل می کنند، باعث افزایش عملکرد بهتر رگ های خونی می شوند. به گونه ای که تمامی شریان های خون را فعال تر و روان تر می کنند. جورابهای واریس احساس خستگی و مور مور شدن پاها را از بین می برد. تورم و ضعف عضلات مچ پا نیز با پوشیدن جورابهای واریس کاهش می‌یابند. شایان ذکر است که احساس سرگیجه در هنگام ایستادن نیز با پوشیدن این جوراب‌ها از بین می رود. اگر نگاهی به ورزشکاران بسکتبال و رزمی بیندازید خواهید دید که اغلب آنها از جوراب واریس استفاده می کنند. دلیل این امر هم کمک به جریان خون و در نتیجه رسیدن اکسیژن بیشتر به عضلات است. شما عزیزان می توانید برای ویزیت توسط بهترین دکتر واریس اصفهان به کلینیک زاینده رود مراجعه نمایید.

جوراب واریس را چند ساعت بپوشیم

  • برای پوشیدن جورابهای واریس ابتدا باید پاهای خود را با آب ولرم به خوبی شست.
  • سپس باید جوراب را صاف کرد و آن را روی پا قرار دارد.
  • توجه داشته باشید که این جوراب ها هرگز نباید در قسمتی چروک خورده و یا جمع شوند.
  • توجه داشته باشید که نباید میزان تنگی آنها را با تا زدن بیشتر کنید، این کار نه تنها به درمان واریس کمک نمی کند بلکه موجب انسداد شریان های خون و رگهای پا می شود.
  • به یاد داشته باشید که جوراب ها را حتماً با تجویز پزشک تهیه کنید. چرا که پزشکان میزان واریس پای شما را بررسی کرده و متناسب با آن جوراب های پر فشار یا کم فشار را تجویز می کند. اما به طور کلی در صورتی که از طرف پزشک منعی وجود نداشته باشد، می توان در تمام طول روز از جوراب واریس استفاده کرد.
نوشتن دیدگاه