متخصص واریس در اصفهان

واریس چیست؟

واریس یک بیماری رایج عروقی است که تقریبا 10 تا 20 درصد از جمعیت جهان را تحت تأثیر قرار می دهد. این وضعیت به دلایل مختلف باعث متورم و بزرگ شدن وریدهای سطحی می شود. در برخی موارد، رگ‌ها به حدی برآمده می‌شوند که ناحیه آسیب ‌دیده را تیره می‌ کنند و ظاهر نامطلوبی به وجود می آورند. رگ های واریسی که به نام وریدهای عنکبوتی نیز شناخته می شوند می توانند در هر قسمتی از بدن ایجاد شوند؛ اما به دلیل افزایش فشار روی پا ها، بیشتر در این قسمت دیده می شوند. تخریب دریچه ‌ها در سیاهرگ‌ های سطحی باعث برگشت خون به داخل سیاهرگ و در نتیجه موجب تورم، گشاد شدن و پیچ خوردگی عروق می‌شود. این وضعیت به عنوان وریدهای واریسی شناخته می شود.

عارضه واریس، توسط متخصص واریس در اصفهان تشخیص داده می شود و از به وجود آمدن عوارض آن جلوگیری می کنند.

علت واریس چیست؟ چرا به واریس مبتلا می شویم؟

واریس یک بیماری شایع است که به دلیل افزایش فشار خون در داخل سیاهرگ ها به وجود می آید.  وریدهای واریسی بزرگ و پیچ خورده معمولا در نزدیکی سطح پوست ظاهر می شوند و به عنوان وریدهای سطحی شناخته می شوند. به طور معمول، خون از طریق دریچه های یک طرفه در سیاهرگ ها به سمت قلب جریان می یابد، هنگامی که این دریچه ‌ها ضعیف می شوند یا آسیب می ‌بینند، خون در داخل سیاهرگ ‌ها جمع می شود. این تجمع باعث بزرگ شدن رگ ها و ایجاد واریس می شود.  یکی از دلایل ابتلا به واریس، نشستن یا ایستادن طولانی مدت است که باعث تجمع خون در سیاهرگ ‌های پا می شود و در نتیجه فشار زیادی را در رگ های واریسی به وجود می آورد. این افزایش فشار باعث کشیده شدن دیواره رگ ها و ضعیف شدن آن ها می شود و در نتیجه آسیب زیادی را به دریچه ها وارد می کند. با گذشت زمان، این چرخه افزایش فشار و ضعیف شدن ساختار سیاهرگ می تواند منجر به واریس های شدید و قابل مشاهده شود.

وریدهای واریسی اغلب به عنوان یک نگرانی زیبایی در نظر گرفته می شوند، همچنین می توانند باعث ناراحتی هایی مانند تورم و درد در نواحی آسیب دیده شوند. در برخی موارد نیز واریس ممکن است عوارضی از جمله لخته شدن خون یا زخم ایجاد کند. بنابراین، انجام اقدامات پیشگیرانه مانند ورزش منظم، حفظ وزن مناسب، پرهیز از نشستن یا ایستادن طولانی مدت و بالا بردن پاها در صورت امکان برای کاهش خطر ابتلا به وریدهای واریسی یا بدتر شدن رگ‌ های مبتلا به واریس ضروری است. درصورتی که ساکن اصفهان هستید، برای تشخیص زود هنگام و فهمیدن علت ابتلا به واریس می توانید به متخصص واریس در اصفهان مراجعه نمایید تا با اقدامات پیشگیرانه ضمن درمان به موقع از گسترش آن نیز جلوگیری کنید.

 متخصص واریس در اصفهان - کلینیک زاینده رود

 

علائم واریس پا

علائم واریس پا می تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. برخی از این علائم ممکن است شامل تغییر رنگ پوست باشد به طوری که قسمتی از پوست پا که دچار واریس شده، تیره تر و کبود تر است. زخم پا و کهیر از دیگر علائم واریس پا است. این علائم باعث ناراحتی و ایجاد درد در افراد مبتلا به واریس می شود. همچنین واریس گاهی موجب سنگینی، سوزش و احساس درد شدید در پا می شود. در موارد شدید تر، وریدهای واریسی می‌توانند منجر به تورم خفیف و طولانی ‌مدت شود که ممکن است باعث  به وجود آمدن مشکلات پوستی و بافتی جدی‌ تر مانند زخم‌های غیرقابل التیام بخش شود. حس خارش، رگ های بنفش و تیره، شدید شدن درد در هنگام ایستادن یا نشستن طولانی مدت، گرفتگی و ضربان عضلات در ساق پا از دیگر علائم واریس پا می باشد.

توجه داشته باشید که علائم واریس ممکن است شبیه سایر شرایط یا مشکلات پزشکی باشد. بنابراین همیشه توصیه می شود برای تشخیص دقیق با متخصص واریس در اصفهان مشورت کنید.

راه های تشخیص واریس

راه های مختلف تشخیص بیماری واریس شامل موارد زیر است.

معاینه فیزیکی:

اولین قدم در تشخیص واریس، معاینه فیزیکی کامل است. متخصص واریس در اصفهان با بررسی ناحیه آسیب دیده و علائمی چون رگ های بزرگ و پیچ خورده می تواند واریس را تشخیص دهد. همچنین بررسی تاریخچه پزشکی بیمار در تشخیص واریس موثر است.

سونوگرافی داپلر:

سونوگرافی داپلر یک روش تصویربرداری غیر تهاجمی است که معمولا برای تشخیص واریس استفاده می شود. در این روش از امواج صوتی برای ایجاد و تهیه تصاویر از جریان خون در رگ ها استفاده می شود و هر گونه نا هنجاری یا انسداد را تشخیص می دهد.

ونوگرام:

در برخی موارد از ونوگرام برای به دست آوردن اطلاعات دقیق تر در مورد رگ های آسیب دیده استفاده می شود. در این روش، یک رنگ کنتراست به داخل ورید تزریق می شود و تصاویر آن توسط اشعه ایکس نمایش داده می شود.

سونوگرافی داپلکس:

سونوگرافی داپلکس اطلاعات ساختاری و عملکردی ورید را ارائه می دهد و از طریق ارزیابی الگو های جریان خون، هر گونه اختلال عملکرد دریچه یا لخته خون را شناسایی می کند.

پلتیسموگرافی:

پلتیسموگرافی تکنیکی برای اندازه گیری تغییرات حجم اندام های بدن است. پلتیسموگرافی به جای بررسی خاص مسیرهای گردش خون، اطلاعاتی در مورد عملکرد کلی رگ های خونی ارائه می دهد. بنابراین این روش امکان ارزیابی دقیق بیماری واریس پا را به وجود می آورد‌.

تست ترندلنبرگ:

تست ترندلنبرگ برای ارزیابی وضعیت شبکه وریدی و تعیین شدت عارضه واریس استفاده می شود. همچنین از این آزمایش برای تشخیص نقص دریچه های سیاهرگی در بیماران مبتلا به واریس استفاده می شود.

در صورت مشاهده علائم اولیه واریس بهتر است به یک متخصص واریس در اصفهان مراجعه نمایید.

بهترین روش ها برای درمان واریس

بهترین روش ها برای درمان واریس و کاهش درد و ناراحتی ناشی از واریس شامل موارد زیر است.

جوراب واریس

 جوراب واریس، جورابی فشرده با طراحی خاص است که به پاها فشار وارد می‌کند و به بهبود جریان خون و کاهش تورم کمک می‌کند.

لیزر سطح پوست

لیزر سطح پوست روشی غیر تهاجمی برای هدف قرار دادن و بستن ورید های مشکل ساز است که در نهایت منجر به ناپدید شدن آن ورید می شود.

لیزر داخل عروقی

لیزر درمانی داخل عروقی شامل قرار دادن فیبر لیزری در ورید آسیب دیده از طریق یک برش کوچک است. انرژی لیزر ورید را گرم می کند و با بستن آن از پیشرفت بیماری جلوگیری می کند.

اسکلروتراپی

اسکلروتراپی روشی کم تهاجم شامل تزریق مستقیم یک محلول به ورید آسیب دیده است که باعث ایجاد زخم و بسته شدن آن می شود. با گذشت زمان، ورید درمان شده توسط بدن جذب می شود و جریان خون بهبود می یابد.

فرکانس رادیویی ار اف

با استفاده از انرژی فرکانس رادیویی، گرما در ورید آسیب‌دیده ایجاد می‌ شود و باعث انقباض و بسته شدن آن می‌شود. سپس ورید بسته شده به تدریج توسط بافت های اطراف جذب می شود و بیماری بهبود می یابد.

جراحی آندوسکوپی ورید

در موارد شدید تر واریس، جراحی آندوسکوپی ممکن است ضروری باشد. این روش شامل ایجاد برش های کوچک در نزدیکی وریدهای آسیب دیده و استفاده از یک دوربین کوچک (اندوسکوپ) برای تجسم و برداشتن آن ورید ها است.

فلبکتومی

فلبکتومی روشی جراحی شامل ایجاد برش های کوچک در طول مسیر وریدهای واریسی و برداشتن آن ها از طریق این برش هاست.

در گاهی مواقع هم درمان واریس فقط با جراحی توسط متخصص واریس در اصفهان امکان پذیر است.

 هزینه درمان واریس - دکتر متخصص واریس در اصفهان

 

هزینه درمان واریس 1402

هزینه درمان واریس 1402 به عوامل مختلفی بستگی دارد. هزینه درمان می تواند بسته به مکان مطب پزشک و تخصص پزشک متفاوت باشد. از دیگر عوامل تاثیرگذار در هزینه درمان واریس می توان به شدت بیماری و نوع درمان آن اشاره کرد. به طور مثال در صورت مراجعه زودهنگام بیمار به پزشک ممکن است هزینه های درمان کاهش یابد یا به عبارتی نیاز به درمان های تخصصی پرهزینه نداشته باشد. از طرفی در صورتی که میزان واریس بیمار پیشرفته باشد و نیاز به جراحی یا درمان با دستگاه های تخصصی داشته باشد، به طبع هزینه های آن نیز افزایش می یابد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هزینه های درمان واریس 1402 بهتر است به پزشک متخصص واریس در اصفهان مراجعه نمایید.

 

مراقبت های بعد از درمان واریس

مراقبت های بعد از درمان واریس به بهبود شرایط شما کمک می کند. پیش از درمان واریس بهتر است استراحت کنید و انجام کارهای سنگین یا فعالیت هایی که ممکن است بدن شما را تحت فشار قرار دهد، خودداری کنید. احساس سوزش پس از درمان واریس طبیعی است و با گذشت زمان از بین می رود. سعی کنید برای مدت طولانی از ایستادن یا نشستن خودداری کنید؛ زیرا این کار می تواند به رگ های شما فشار وارد کند. با مصرف مایعات زیاد هیدراته بمانید و میوه ها و سبزیجات را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

در صورت انجام جراحی در سه روز اول پس از عمل، پاهای خود را بالاتر از سطح بدن خود قرار دهید. علاوه بر این، تعویض منظم پانسمان در ناحیه تحت درمان پس از 48 ساعت بسیار مهم است. در صورت مشاهده هر گونه خونریزی مداوم از زخم برای بیش از دو روز، توصیه می شود به متخصص واریس در اصفهان مراجعه نمایید. هنگام تعویض پانسمان، سعی کنید پای خود را بالا نگه دارید.

جوراب‌های بلند واریس را می‌توان به‌عنوان یک اقدام احتیاطی به مدت سه هفته پوشید؛ اما باید هنگام خواب برداشته شوند. هر دستورالعمل دارویی که توسط متخصص واریس شما داده شده است را دنبال کنید. اگر زخم خشک شده است، می توانید دوش بگیرید یا در صورت نیاز از حمام استفاده کنید. در نهایت، شنا کردن در طول دوره نقاهت اکیدا ممنوع است؛ زیرا ممکن است در روند بهبودی اختلال ایجاد کند و خطر عفونت را افزایش دهد.

دکتر واریس خوب در اصفهان

بیماری واریس بیماری نگران کننده ای نیست و روش های درمانی زیادی برای آن تعریف شده است که به شما کمک می کند تا با کمترین اختلال با این بیماری مقابله کنید. کافیست برای بهبود سلامتی تان به پزشکی با تجربه مراجعه کنید. در کلینیک زاینده رود متخصصان قلب و عروق زبده ای در حال خدمت رسانی به این بیماران می باشند. شما عزیزان می توانید برای ویزیت توسط بهترین دکتر واریس اصفهان به کلینیک زاینده رود مراجعه نمایید.

 

درمان واریس - کلینیک زاینده رود

 

بهترین متخصص واریس در اصفهان

سطح اطلاعات یک متخصص واریس در اصفهان باید به گونه ای باشد که در زمینه بیماری های مرتبط با عروق خونی تخصص دارد و قادر به درمان بیماری های زیر باشد.

  • زخم واریس
  • واسکولیت
  • بیماری رگ های عنکبوتی
  • نارسایی های وریدی
  • لختگی خون در رگ ها

کلینیک زاینده رود؛ مرجع بهترین متخصص واریس در اصفهان

کلینیک زاینده رود، مرجع بهترین متخصص های واریس در اصفهان است که با داشتن تجهیزات پیشرفته درمان های جامع و کارآمدی را ارائه می دهند. کلینیک زاینده رود، کلینیکی نام آشنا در درمان انواع واریس است همچنین این کلینیک علاوه بر خدمات ارائه دهنده درمان واریس، بهترین کلینیک نوار قلب در اصفهان و مشاور قلب در اصفهان نیز محسوب می شود.

در صورتی که شما علائم ابتلا به واریس را داشتید، بهترین انتخاب برای درمان شما کلینیک زاینده رود است. این کلینیک با داشتن کادری مجرب از متخصص واریس در اصفهان و امکانات و دستگاه های به روز درمان شما را به بهترین نحو انجام می دهند. متخصص واریس در اصفهان پزشکی است که قادر باشد با معاینه فیزیکی بیمار و بررسی تورم های ایجاد شده، ورید های واریسی ، اختلالات موجود، تورم و ... درمان بیمار را در پیش بگیرد.