آنژیوگرافی قلب از طریق دست

در برخی مواقع وجود علائمی همچون درد در قفسه سینه و تنگی نفس هشداری برای وجود مشکل قلبی هستند. در این مواقع برای بررسی بیشتر این علائم و به دست آوردن اطلاعات در مورد مشکل اصلی لازم است به پزشک مراجعه شود.
آنژیوگرافی قلب یکی از روش های برطرف کردن مشکل قلبی در علم پزشکی به شمار می آید. این روش می تواند به شکل هایی انجام شود، که آنژیوگرافی از طریق دست از بهترین روش ها و همچنین آسان ترین آنها است که بیشتر مواقع از روش های انتخابی پزشکان برای انجام آنژیوگرافی محسوب می شود. در صورت نیاز به ویزیت توسط پزشک قلب و یا انجام آنژیوگرافی دارید می توانید به بهترین دکتر آنژیوگرافی اصفهان در کلینیک زاینده رود مراجعه کنید.

آنژیوگرافی قلب از طریق دست چگونه است؟

آنژیوگرافی قلب از طریق دست می تواند از دو دست بیمار انجام شود که در برخی مواقع پزشکان دلایلی برای انجام این روش مدنظر دارند.

قبل از تصمیم گیری برای انجام آنژیوگرافی از طریق دست بیمار باید با پزشک خود در این باره مشورت کند زیرا ممکن است قبل از انجام این عمل لازم باشد تا بیمار مصرف برخی داروها را متوقف کند.
بیمار برای انجام این روش لازم است در بیمارستان بستری شود تا برای انجام این عمل آماده شود. قبل از انجام آنژیوگرافی از طریق دست، یک مسکن توسط پزشکان به بیمار تزریق می شود و سپس پزشک معالج بی حسی را روی مچ دست شما اعمال می کند تا دردهای ناشی از انجام این عمل به حداقل برسد. برای کاهش درد معمولا از داروهای خواب آور استفاده می شود البته باید توجه داشت که در برخی مواقع برای انجام این عمل لازم است تا شما هوشیاری کامل داشته باشید.
سپس پزشک لوله ای کوتاه را به شریان رادیال بیمار وارد می کند که البته داروهای مورد نیاز از طریق این لوله ی کوتاه به شریان بیمار تزریق می شوند. سپس کاتترها از طریق لوله وارد شده به شریان به سمت قلب هدایت می شوند. در مرحله بعد پزشک معالج آنژیوگرافی را از طریق دست انجام می دهد.
پس از انجام این عمل کاتتر از شریان دست خارج می شود و خونریزی توسط پزشک متوقف شده و محل ورود کاتتر باندپیچی می شود. همچنین ممکن است بعد از انجام آنژیوگرافی بیمار دچار سرگیجه بشود.

 

آنژیوگرافی قلب از طریق دست

 

آنژیو قلب از طریق دست و مزایای آن

شریان های موجود در مچ دست به نسبت شریان های دیگر به سطح پوست نزدیک تر هستند همچنین این شریان ها از شریان های دیگرکوچکتر هستند. در نتیجه در آنژیوگرافی قلب از طریق دست احتمال اینکه در شریان های بیمارخونریزی ایجاد شود کم است و همچنین هرگونه خونریزی خارجی می تواند توسط پزشک معالج متوقف شود.
پس از آنژیوگرافی از طریق دست بیمار قادر به نوشیدن و آشامیدن است. همچنین بلافاصله بعد از انجام این عمل بیمار می تواند بنشیند و یا راه برود که این موارد از جمله مزایای این روش به شما می روند. البته بیمار پس از انجام این عمل باید چند روزی را به استراحت بپردازد و از برداشتن و جابه جا کردن وسایل سنگین خودداری کند. بیمار می تواند پس از این چند روز استراحت به روال عادی زندگی خود برگردد.
خطرات احتمالی آنژیوگرافی از طریق دست به شرح زیر است:
به طور کلی خطرات ناشی از آنژیوگرافی فلب از طریق دست کم هستند و در مواقعی نیز این عوارض و خطرات ممکن است در بیمار پیش نیایند، البته ایجاد این عوارض نیز می تواند مسبب مشکلات بزرگ تری شود که باید برای جلوگیری از آنها به متخصص قلب مراجعه کرد.

 

آنژیوگرافی قلب از طریق دست


ممکن است پس از انجام آنژیوگرافی قلب از طریق دست بیمار متوجه نامنظم بودن ضربان قلب خود شود، همچنین احتمال ورم کردن محل ورود کاتتر در مچ دست بیمار نیز وجود دارد.
در برخی مواقع این عمل می تواند موجب سوراخ شدن قلب و عروق کرونری شود. لخته شدن خون نیز یکی از عوارض آنژیوگرافی از طریق دست محسوب می شود که در این مواقع مراجعه به پزشک بسیار حیاتی و لازم است، زیرا لخته شدن خون می تواند موجب سکته مغزی و مشکلات دیگر شود.
البته باید توجه داشت این عوارض از فردی به فرد دیگر متفاوت هستند و در هر بیمار با توجه به وضعیت جسمانی، مشکل قلبی و یا سن و سال احتمال رخ دادن این عوارض با شدت های متفاوت وجود دارد. که قبل از انجام این عمل بهتر است با پزشک معالج خود در مورد خطرات و عوارض احتمالی بعد از عمل مشورت کرده و اطلات لازم را به دست آورید.

نوشتن دیدگاه